Laatulupaus

Liikennepalveluja koskeva 48 §,n mukainen laatulupaus

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Kuljetamme turvallisesti perille esim. inva-/paari- ja tavalliset taksikyydit, lentokenttä-, laiva-, teatteri- ja ravintolakuljetukset sekä eläkeläiskuljetukset, urheiluseurojen kisamatkat, koululais- ja muut tilausajoneuvokuljetukset. Kaikissa autoissamme on alkolukot ja turvavyöt.

2. Palveluista sekä niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

Asiakkaaseen otetaan yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla ennen tilattua kuljetusta. Meistä johtuvista muutoksista otetaan yhteys puhelimella.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Yrityksemme ei toimi tällä hetkellä linjaliikenteessä, jolloin meillä ei ole lip- pujärjestelmiä käytössä.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Tällä hetkellä ei ole lippujärjestelmiä käytössä.

5. Käytössä olevat ajoneuvot, niiden mahdollinen matalalattiaisuus ja varusteet, jotka helpottavat matkustajan autoon pääsyä

Invataksissa ja pikkubussissa 1+ 20 henk. on tällä hetkellä hissi. Muissa busseissa on nousuramppi ja käsikahva. Ison bussin etusisäänkäynti laskeutuu lähelle maata. Autojen tarkempi esittely on löytyy kalusteosiosta.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakkaalla on mahdollisuus antaa palautetta puhelimitse tai kotisivujen palautelaatikkoon. Puhelimeen vastataan vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuorokauden aikoina. Sähköpostiin viimeistään seuraavana päivänä.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Asiakkaalla on mahdollisuus antaa palautetta puhelimitse tai kotisivujen palautelaatikkoon. Asiat käsitellään tapauskohtaisesti suoraan asiakkaan ja autoilijan välillä luottamuksellisesti. Sopimuksen purkamisesta ja jo maksettujen korvausten palauttamisesta neuvotellaan asiakkaan kanssa.

8. Vammaisten ja liikuntarajoiteisten matkustajien käytettävissä oleva palvelu, heidän avustamisensa, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomioon ottaminen

Osalta henkilökuntaamme palvelu onnistuu myös englannin kielellä. Henkilökuntamme on palvelualtista ja pyrkii auttamaan jokaista asiakasta hänen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Taksipalvelu Mutta Oy